Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - Політика)

Преамбула, дата публікації (05.06.2020)

Управління сайтом bazoo.app (далі - Сайт) і ботом (далі Бот), які працюють в месенджерах Facebook Messenger і Telegram здійснюється ФОП Колесник І.А. і довіреними особами, що мають спільні інтереси в сфері поширення методик китайської метафізики (далі Співтовариство).

Політика є невід'ємною частиною угоди про використання Сайту, між вами (Користувачем) і Співтовариством. Політика пояснює: з якою метою і яким чином ми обробляємо персональні дані, які права ви маєте, надаючи нам будь-яку інформацію про себе і як зв'язатися з нами в разі потреби.

Співтовариство залишає за собою право змінювати Політику в будь-який час, оновлюючи її і публікуючи зміни на Сайті. Будь ласка, регулярно перечитуйте Політику, аби вчасно дізнаватися про зміни. Всі зміни публікуються за адресою: https://bazoo.app/uk/privacy-policy/, з посиланням на цю сторінку на головній сторінці. Якщо ви продовжуєте користуватися Сайтом після внесення змін, ви автоматично берете на себе юридичне зобов'язання дотримуватися оновлених умов Політики.

Збір, обробка та цілі використання персональних даних

Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Коли Ви відвідуєте наш Сайт або використовуєте Бота, ми залишаємо за собою право збирати дані про відвідування Сайту або з'єднання, які проходять через Сайт. Такі відомості можуть містити інформацію про підключення до Інтернету, трафік і тривалість роботи користувача в мережі Інтернет. Ці дані потрібні для аналізу поведінки користувачів, в тому числі, для роботи з контрагентами в сфері реклами.

Відвідувачу Сайту надана можливість самостійної реєстрації на Сайті при якій необхідно ввести наступні дані: ім'я, прізвище, стать, адреса електронної пошти, придуманий пароль, дату і місце народження. Також можна зареєструватися на Сайті за допомогою соціальних мереж, таких як: Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn.

Ваша IP адреса і приблизне гео-положення потрібні для обчислення локального часу, для нагадувань і для обчислення тимчасово-астрономічних даних для вашого регіону, а дата, стать і місце народження потрібні для проведення розрахунків за методикою Ба Цзи та Ци Мень Дунь Цзя.

Обробка персональних даних здійснюється в захищеному дата-центрі velia.net в Srasbourg, Франція.

Адміністратор Сайту може звертатися до відвідувачів з проханням надати інші дані, необхідні для авторизації.

При реєстрації або використанні Сайту відвідувач дає згоду на обробку своїх персональних даних.

Ми збираємо інформацію, коли Ви контактуєте з нами через соціальні мережі або використовуєте кнопки «Поділитися» і «Подобається» на нашому сайті.

Політики конфіденційності соціальних мереж та всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися за посиланнями:


Ми збираємо інформацію, коли Ви контактуєте з нами через ботів Telegram або Facebook.

Їхні політики конфіденційності можна дізнатися за посиланнями:


Ми НЕ збираємо особисту інформацію з ваших облікових записів в соціальних мережах, таких як Facebook або Instagram. Ми точно НЕ маємо доступу до ваших систем обміну повідомленнями або чатів, таким як Whatsapp або SMS, які ми не збираємося використовувати для доступу до такого роду особистої інформації.

Персональні дані використовуються і обробляються відповідно до Конституції України, Законом України «Про захист персональних даних», інших законів України, конвенцій (угод) ратифікованих Верховною Радою України, внутрішніх документів Співтовариства.

Персональні дані зберігаються в термін не більший, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Співтовариство не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінальному покаранню, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних даних.

При роботі Сайту використовуються файли Сookie

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які направляються з веб-браузера та зберігаються на пристрої користувача.

Щоб зробити відвідування Сайту зручнішим, відстежувати відвідування Сайту і покращувати сервіс, Співтовариство збирає невелику частину інформації, відправленої з вашого браузера, так звані файли Cookie.

За бажанням користувач може не відправляти Сookie (така опція доступна в налаштуваннях вашого браузера). Однак, будь ласка, візьміть до уваги, що відключення функції відправки файлів Cookie може обмежити можливості використання Сайту.

Файли Сookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з сайту.

Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики

Для оперативної роботи, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Співтовариство користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Alphabet Inc., Gemius і інші.

Наведені, як приклад, компанії можуть використовувати файли Cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів Cookie, які використовуються цими сервісами.

Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися за посиланнями:


Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні Сайту, на його сторінках можуть бути присутніми коди інших Інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі Інтернет-ресурси і треті особи отримують ваші дані.

Ці Інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що ви відвідали Сайт, а також іншу інформацію, яку передає ваш браузер.

Такими Інтернет-ресурсами можуть бути: системи баннеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.); соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).

Використання зазначених сервісів необхідно Співтовариству для оцінки оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої відвідуваності сайту, глибини перегляду, активності користувачів.

Дані, отримані від зазначених сервісів Співтовариство не зберігає і не обробляє. Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені послуги отримували доступ до його персональних даних, він може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта або профілю, очистити файли Cookie (через свій браузер).

Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для осіб молодше 13 років. Ми свідомо не збираємо особисту інформацію від дітей молодше 13 років. У разі, якщо ми виявимо, що дитина віком до 13 років надала нам особисту інформацію, ми негайно видаляємо її з наших серверів. Якщо ви є батьком чи мамою, або опікуном, і вам стало відомо, що ваша дитина надала нам особисту інформацію, то поясніть своїм дітям про важливість безпеки в Інтернеті і, будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб ми могли вжити необхідних заходів.

Взаємодія Співтовариства з третіми особами стосовно персональних даних

Співтовариство не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є: вимогою законодавства, проханням суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в Політиці. Співтовариство вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході за посиланням на інші веб-сайти - дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. Якщо ви натиснете на стороннє посилання, ви будете перенаправлені на цей Сайт. Зверніть увагу, що ці зовнішні сайти не керуються нами. Тому ми наполегливо рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності цих веб-сайтів. Ми не контролюємо і не несемо відповідальності за зміст, політику конфіденційності або дії будь-яких сторонніх сайтів або служб.

Зберігання, Захист і умови доступу до персональних даних

Спільнота використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Вся персональна інформація зберігається в захищених дата-центрах у Франції https://www.velia.net/ Ми не зберігаємо ніякої фінансової або життєво важливої ​​інформації, тому навіть у разі гіпотетичних витоків інформації вам не буде нанесено ніякого фінансового або іншого фізичного збитку.

Однак, незважаючи на всі зусилля, Співтовариство не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Співтовариства.

Співтовариство надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим особам, які дали згоду (підписали c Співтовариством NDA) на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних, відповідно до вимог Співтовариства.

Доступ користувача до даних про себе здійснюється безоплатно. Користувач - суб'єкт персональних даних, користується всіма правами наданими йому нормативно-правовими актами України щодо персональних даних.

Ваші можливості відписки і видалення інформації

Ми усвідомлюємо, що Ваша приватність дуже важлива. Тому:

  • якщо ви підписалися на розсилку, то ви можете відписатися в будь-який момент від неї, натиснувши на посилання «Відмовитися», доступне в кожному листі.
  • ви в будь-який момент можете відмовитись від подальшої роботи ботів, просто видаливши їх зі свого месенджера.
  • ви можете видалити свій профіль і свої дані, відмовившись від послуг Сайту, надіславши запит з поштової адреси зазначеної при реєстрації, на видалення профілю.

Зв'язатися з Співтовариством

ФОП Колесник І.А .; ІПН 2269406494; фактична адреса: Київ, БЦ Парус, оф 910; телефон +380956949888; адреса електронної пошти: pr@bazoo.app; інформаційний сайт http://www.kolesnik.ua